חינוך מדעי וטכנולוגי מתחיל כבר בגיל הצעיר
ילדים צעירים הם סקרניים ולכן חיזוק לימודי המדע והטכנולוגיה בכיתות א-ב הוא ערובה ללימוד אוריינות מדעית וטכנולוגית בכיתות הגבוהות של בית הספר היסודי. במרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי באוניברסיטת תל-אביב פותחה סביבת למידה היברידית הכוללת חוברות לימוד מודפסות לכיתות א-ב- מסדרת במבט חדש ומרחב דיגיטלי פדגוגי במבט מקוון. חוברות הלימוד המודפסות – במבט חדש מותאמות לאוריינות הלשונית ולדרכי הלמידה בגיל הרך, והן כוללות פעילויות המפתחות מיומנויות חשיבה, פעילויות יצירה ובנייה ברוח המייקר, ניסויים ותצפיות וכן הקניית התנהגויות נכונות לכישורי חיים.

ביסוס הלמידה והעשרתה נעשה באמצעות מגוון יחידות תוכן אינטראקטיביות שמופיעות במרחב הדיגיטלי במבט מקוון. חוברות הלימוד במבט חדש מופיעות גם בפורמט דיגיטלי הכולל משחקים, סרטונים, אנימציות, משימות מאתגרות ומגוון כלים ממוחשבים. להתרשמות היכנסו למרחב הפדגוגי במבט מקוון. חוברות הלימוד הדיגיטליות  לכיתות א-ב שבמרחב פתוחות להתרשמות ללא סיסמה.

🎁 הטבה ייחודית למורי א-ב 🎁
במטרה להעצים את חוויית ההוראה והלמידה בכיתות א-ב, בתי הספר שילמדו באמצעות חוברות הלימוד של במבט חדש בשנת תשפ"ד, יקבלו ללא תשלום את החומרים הדיגיטליים המקוונים (חוברות ויחידות תוכן בתקן מתקדם).
למימוש ההטבה לשנת תשפ"ד לחצו כאן

המדריך למורה לכיתות א-ב
תהליך ההוראה נתמך במדריך למורה מפורט ובמערכי שיעור מוכנים המבוססים על מעגל הלמידה – כל אלה נמצאים באתר במבט חדש
מדריך למורה לכיתה א' >> https://bit.ly/3pFT80oמדריך למורה לכיתה ב' >> bit.ly/3W3PglP

*לקבלת הגרסה המודפסת, פנו לענת סמקאי.

אנו מזמינים אתכם ואת התלמידים לחוויית הוראה ולמידה עם סביבת הלמידה ההיברידית של במבט חדש
לפרטים נוספים, פנו לענת סמקאי,
מנהלת קשרי לקוחות "במבט מקוון" – אוניברסיטת תל-אביב